Puteți cumpăra produsele de pe site-ul pandatoys.ro folosind următoarele instrumente de plată:

 

Online cu card bancar prin EuPlatesc folosind Visa/Mastercard/Maestro

Dacă ați ales metoda de plată "Online prin card bancar" este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți.

 - Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuaează prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

Important de știut! - Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

 

Ramburs (cash) la livrarea coletului

Contravaloarea produselor și a serviciilor comandate pot fi achitate curierului chiar la livrarea acestora la adresa specificată de dumneavoastră.

 

Transfer bancar/ Ordin de Plata (OP)

Plata se poate face și prin virament bancar pe baza facturii proforme, iar livrarea produselor urmând a se face după intrarea sumei (contravaloarea totală a facturii) în contul nostru.

Datele necesare pentru efectuarea plății prin transfer bancar sunt:

     • SC Panda Prime SRL
     • CUI 40009580
     • Nr. Reg.Com. J23/5025/2018
     • Sediul social: str. Rezervelor 68A, et.4, ap.41 sat Dudu, com. Chiajna, jud. Ilfov.
     • Banca: ING Bank
     • Cont IBAN: RO72INGB0000999908444532